top of page

Een bekende uitspraak van Billy Jean King, Amerikaanse tennislegende, is dat zelfbewustzijn het belangrijkste ingrediënt is om een kampioen te worden.

Het probleem, echter, is dat de meeste mensen zich niet erg bewust zijn van zichzelf. We zijn ons niet bewust van onze behoeften, onze verlangens en onze dromen. Vaak weten we niet goed wat we in ons werk nou leuk of niet leuk vinden, wat ons irriteert, of wat ons juist inspireert en stimuleert. Dit maakt het moeilijk om het beste uit onszelf te halen en optimaal te presteren. Een beter zelfbewustzijn stelt je in staat om oplossingen te vinden voor de uitdagingen die je tegenkomt in je werk en in je leven. 

Met behulp van ons coachingsprogramma helpen we jou om je bewustzijn te vergroten en in verbinding te komen met je authentieke zelf. Coaching kan helpen bij allerlei vraagstukken, maar er zijn specifieke situaties waarin een coachingstraject voor organisaties onmiskenbaar van toegevoegde waarde is:

  • Talentvolle “high potentials” die net veranderd zijn van functie, kantoor of land.

  • Re-integratie na een zwangerschapsverlof of langdurig ziekteverzuim.

  • Werknemers die worstelen met werkdruk en die het risico lopen op een burn-out als ze op dezelfde manier doorgaan.

  • Managers en afdelingshoofden wiens team in korte tijd aanzienlijk is gegroeid.

  • Werknemers die langdurig in dienst zijn en die zoeken naar een nieuwe uitdaging binnen de organisatie

Ons coachingsprogramma

Vanuit de invalshoek van het vergroten van het zelfbewustzijn, onderzoeken we de verschillende onderwerpen die de deelnemer inbrengt. Onderwerpen die we vaak voorbij zien komen, zijn:

  • Vragen over carriere, groei en de volgende stap

  • Vragen over het vinden van balans tussen werk en privé

  • Hoe de relatie met managers en collega’s te verbeteren

  • Hoe optimaal te presteren in een stressvolle en veeleisende werkomgeving 

  • Aanpassingsvraagstukken na het krijgen van een nieuwe functie, verhuizing naar een nieuw land of een andere grote verandering zoals de geboorte van een kind

Tijdens ons coachingstraject helpen we je om goed om te gaan met nieuwe situaties en oplossingen te vinden voor uitdagingen die je belemmeren het beste uit jezelf te halen. Gemiddeld duurt een coachingstraject tussen de 6 tot 8 sessies.

Praktische informatie

Voorafgaand aan ieder coachingstraject bieden we onze klanten een gratis intakegesprek van een half uur. Dit gesprek dient ter kennismaking en orientatie en om te ervaren of er sprake is van de benodigde klik bij beide partijen voor effectieve coaching. 

De coachsessies zelf duren 90 minuten en vinden plaats op één van de lokaties van het Coachhuis in Amsterdam. Gesprekken kunnen ook via Skype.

Nieuwsgierig?

© 2021 Rubber Duck Training. Alle rechten voorbehouden.

bottom of page